Jag skaffade ett konto på Path idag och går och väntar på att den ska finnas tillgänglig att ladda hem i AppStore, innan jag kan använda den. Vad är det om? Det är tråkigt att ha koll på alla roliga tjänster som kommer när man ändå inte kan använda dem!

New York Times har en intervju med grundarna och Dave Morin säger att det inte är ett socialt nätverk utan ett personligt nätverk. Låter mysigt tycker jag! Du delar bilder med dina 50 närmaste vänner och släktingar via en iPhone-app och märk väl att det är högst 50 vänner, inte fler. (Det kanske räcker med tanke på hur många man känner som har iPhone?)

Jag gillar idén! I texten står det visserligen att Path är en reaktion mot Facebook där man måste säga ja till alla vänförfrågningar (och det håller jag riktigt inte med om) men jag gillar tanken på att göra det mer personligt att dela med sig av sitt liv. Mer info om Path hittar du i min Delicious!

Två andra bra tjänster jag hittat idag är:

WordBook
Ett plugin till WordPress för att smidigt och snyggt (förhoppningsvis) kunna posta de här inläggen till min profil på Facebook. Tack Henrik!

Bettween
Ett verktyg som hjälper dig att länka till en konversation med någon på Twitter. Det ska jag testa, så snart jag har något smart att visa upp!