I dag rodnade jag ordentligt när jag läste Paulinas inlägg om internetkärlek för det handlade om mig.

Igår hittade jag en ny internetkärlek. Hon heter Helen Alfvegren, a.k.a “Rockspindeln“. Helen inte bara skriver fint och lägger upp fina foton hon verkar vara supersmart också. Jag har aldrig sett en finare, mer välstrukturerad, pedagogisk blogg. På riktigt. Titta bara på de här finfina guiderna till det viktigaste i livet – Twitter (perfekt för dig som undrar vad man egentligen ska med Twitter till), Facebook och New York. Och den här förklaringen av Facebooks senaste funktioner. Jag tycker även att ni ska läsa den här presentationen som Helen lade ut när hon sökte nytt jobb. Med detta som följd. Imponerande.

Bloggar som Helens får mig först att känna mig otillräcklig. Jag tänker att “Nä, nu kan jag lika bra ge upp. Jag kommer ändå aldrig bli lika fin och cool.” Men ofta går självömkan så småningom över i ren inspiration.

Jag måste bara låta det vila ett litet tag.

Jag kan dö nu.