Anton är det, helt galen i burgare! Och han har sån koll! Bästa vegburgaren i hela stada? Texas burger i Kungshallen! Välj vilken burgare du än vill ha och be att få den veg, hur god som helst! Den ska vi äta nästa gång du är i stan Oskar! Såhär ser den ut:

Jag blev så upprörd framför teven härom kvällen när jag såg ännu en kampanj från Max som utesluter den vegetariska burgaren att jag skickade iväg ett mail och upplyste om att vi också vill ha variation. Det är alltid där skon klämmer, det var samma sak när jag bråkade med Pressbyrån, vi vill ha alternativ!

Helt ärligt bryr jag mig inte om McDonalds och Burger King men med Max är det annorlunda, jag gillar ju Max! Jag fick ett väldigt ärligt svar från deras chefskock Jonas:

Hej Helen

Tack för ditt mail,

Att vegetarianer bara har ett alternativ stämmer inte, Det finns både falafelhamburgare och våran Fajita sallad som serveras med en Tacofärs gjord på soya…

Det går tyvärr inte att bara beställa en kampanjhamburgare men begära att få hamburgaren utbytt mot green burgern, men På Max så gör vi våra hamburgare på beställning, Du kan även fritt välja att byta dressing och fritt byta bröd. Genom detta så kan du skapa en egen favorit.. Det är helt ok att byta dressing till någon av dom som används som kampanj just nu.

Jag vet att detta är lite byråkratiskt men för att det ska fungera i våra lagersytem så är det så du måste göra… 

När jag beställer green burger brukar jag beställa en portion extra fajita färs ( den är vegansk och gjord på soya) lägg denna på green burgern och du har gjort dig en vegetarisk chiliburger,, Det kostar lite extra men det är det väl värt,

Vänligen

Jonas Mårtensson

Chefskock

Eftersom Anton är min vegkompis berättade jag givetvis om det här mailet för honom och sen dess har han varit på Max flera gånger den här veckan för att få variation –  be om att få det du med!

Han är härlig den där Anton!