Inne på Minc i Malmö står en orangeröd gammal telefonkiosk. Har du vägarna förbi så passa på att spela in ett meddelande, det har jag och Johan gjort. Det laddas direkt upp till Mincs YouTube-konto och twittras sen ut från deras konto. Givetvis har Popdevelop ett finger med i det här spelet, något annat vore könstigt!

Frågade Johan hur de hade gjort och han svarade: Popdevelop har gjort en app som kör på en Mac Mini. Appen spelar in från en webcam och laddar upp filmen på YouTube från MincMalmo’s konto. När jag frågade honom om själva mackapären sa han: Det är en touchskärm. Så när man pekar på skärmen så blir det liksom ett musklick. Sen har Salmiak kopplat YouTubekontot så det blir en Tweet och lite Facebook samtidigt.

Så här såg vi ut i torsdags kväll, varsågoda!

Translation: A message from me and Johan from Minc/Studio.