Det har redan gått en månad sen jag sa upp mig och i dag är det sista dagen på mitt gamla jobb. Jag har bakat körbärssyltsmuffins till killarna på IT-avdelningen och kommer spendera lunchen tillsammans med dem.

I morgon tar jag flyget ner till Malmö för en härlig långhelg med plusgrader, fina vänner och trevliga upptåg, och framförallt och alla, Johan. Det är härligt att längta efter varandra men det är ändå härligast att ses!

Även om jag inte pratat om det så har jobbjakten gått utmärkt och jag har laddat ett blogginlägg med alla datum och detaljer för de som är nyfikna. Ja, det går att söka jobb genom sociala medier!

Som jag sagt innan så älskar jag jobbintervjuer – att få träffa nya, spännande, roliga och smarta människor som jag kanske inte hade fått träffa annars, det är ren och skär lyx. Mer info om vad jag kommer jobba med dyker upp inom kort men jag kan redan nu hinta om att det blir något strålande!