Klicka på play innan du läser!

Får jag presentera Meghan Tonjes! Hon har den mest fantastiskta rösten jag har hört på länge och lyckas äga alla covers hon ger sig på. Jag spenderar kvällen med att youtuba hennes låtar (och skulle säkert ha fortsatt hela natten om det inte var för att batteriet på datorn började lysa rött).

Meghan har spelat in videos med eget material sen 2006 och har runt 300 stycken på sin YouTube-kanal men jag upptäckte henne först nu av en slump. Tydligen har hon fått ett skivkontrakt med ett skivbolag som riktar in sig på YouTube-artister vilket känns självklart när man lyssnar på henne.

De verkar ha en sjukt bra sammanhållning på YouTube, artisterna som försöker slå igenom, och hittar på roliga samarbeten ihop. Jag tycker att hon är helt otrolig med bara sin gitarr och ser fram emot att få spela sönder hennes låtar på Spotify inom en snar framtid.