Jag hade en idé om att sätta ihop den ultimata spellistan med de 10 låtar som betytt allt för mig i livet. Sen blev det snabbt elva, tolv, femton, och snabbt gick det. Nu är jag snart uppe i hundra låtar och det är helt okej.

Det är väldigt fint att fundera ut vilka låtar jag vill ha med på en sådan här lista och vad de betyder för mig. Tanken är att fylla på och sen rensa, om jag klarar det. Enda villkoret är att bara ha med samma artist en gång, om det är möjligt.

Det kan vara låtar jag har dansat till tusen gånger, låtar jag gråtit till, låtar som får mig att göra trumsolon i luften, låtar som jag stått längst fram vid scen och skrikit högt till, låtar som jag kan texten utantill i hjärtat, låtar som var med på den första CDn jag köpte, låtar som jag tycker är sanna än idag, låtar av Céline Dion. Jag är fullt övertygad om att den kultur vi konsumerar säger precis allt om oss som människor. Så, det här är 10 låtar som betytt allt för mig, utan någon särskild rangordning.

Just det, på tal om musik! Idag köpte vi biljetter till Bon Ivers spelning senare i år. En biljett kostar mer än tre dagar på Hultsfred för tjugo år sedan. *lägger till Bon Iver nästan gratis i spellistan*