Välj vego

Det svåraste med att vara vegan är att hålla koll på och hinna testa alla nya produkter som lanseras. Därför passar det fint att Djurens rätt hottar upp inspirationssajten Vegokoll på självaste internationella vegandagen och fortsätter bjuda på recept, produktnyheter och guider under namnet Välj vego.

Något jag varit nyfiken på länge är vad de ska göra av Veganistan, en kartguide med tips på restauranger som serverar vegansk och vegetarisk mat. Den kommer tydligen integreras i Välj vego, så smart drag. Stort lycka till med lanseringen, hoppas ni når ut till alla nyfikna allätare som vill äta mer vego men inte vet i vilken ände de ska börja. Och grattis alla veganer på vegandagen!

Följ på Facebook eller Instagram så får du enkelt tips och inspiration när nya produkter dyker upp!