Fjärde advent helalf.se

Fjärde advent redan!

Julklapp helalf.se

Idag firade min lilla familj lilla julafton. Jag är så kär i min gran så vi var hemma hos mig.

Milk makeup helalf.se

Jag fick ett rouge från Milk makeup, vars produkter jag älskar, som min syrra passade på att köpa när hon var i USA i höstas och har hemlighållit sen dess. På bilden syns mitt livs första highlighter som jag fick i samma veva när hon kom hem, loves it!

Min mamma hade köpt en hårinpackning från Veganlife plus ett halssmycke med vegansymbol. Små presenter med mycket omtanke!

Förstoringar helalf.se

Mamma fick en bild på mig där jag yogar på Brooklyn Bridge, som komplement till klassfotot från första klass som hänger hemma hos henne. Jag vill att hon ska se mig när jag är som lyckligast, och dessutom har vi besökt den bron tillsammans.

Den nya bilden på Bamse och Williamsburg Bridge har jag hängt bredvid sängen istället för de två rosor som jag köpte i ett antikvariat i Lund för en livstid sen.

Sojaljus helalf.se

I går, när jag egentligen letade julklappar till min systerdotter, snubblade jag över ett doftljus på Lagerhaus som är gjort av soja, istället för (animaliskt) stearin. Perfekt julklapp att ge ett ljus i mörkret tillsammans med en slant till en hjälporganisation tycker jag!

Varje år säger vi att vi inte ska ge något till varandra men i år tänker jag att för varje julklapp jag får ändå ska jag skänka 100 kronor. Gör det du med!