Efter en mil på den fina leden upptäckte vi att vi var vid havet, inte tillbaka vid start. Åh, vilken härlig känsla att få skjuts tillbaka till civilisationen! Nu ska vi hem och göra tårta!

Glad midsommar! I går tog vi oss ut till Tyresta, en utflykt i sig, och valde en led på en mil som förde oss genom fantastiska miljöer.

Midsommarprommis

Som här.

Midsommarprommis

Och här.

Midsommarprommis

Totalt vandrade vi i tre timmar, med paus för lunch vid en sjö, och trots att vi under vandringen funderade på varför vi inte svängde tillbaka, så som leder gör, och trots att kartappen visade att havet närmade sig framför oss, förstod vi inte riktigt förrän vi kom fram till en parkering att ojdå, vi hade visst lämnat civilisationen helt bakom oss!

Stek, tzay och sparris med färskpotatis täckt av en hög med dill. Plus sås! #vadveganeräter

Som tur var hade vi hälsat på alla vi mött (totalt fem par på hela den långa sträckan) och de sista hade en bil där vi stod och kliade oss i huvudet. Känslan av att bli räddade var helt otrolig! Sen hade vi världens flyt med lokaltrafiken. Buss på buss på tunnelbana på tunnelbana dök upp så snart vi visade oss och rätt som det var var vi hemma igen och kunde börja med midsommarmaten!

Glad vegansommar!

Veganstek, tzay, färskpotatis täckt av smält margarin och dill, sås med dill och citron och sparris följt av Vegomagasinets fantastiska jordgubbstårta med lemon curd. Höjdpunkterna under dagen var när min kille klättrade över en gärdsgård för att hjälpa en familj att få tillbaka sin boll som vaktades av en orm och när Kjell ringde och spelade dragspel. Att jag inte hade några blommor i håret får jag ta igen en annan dag när solen vill visa sig längre än två minuter!