Så peppad på mina nya blommiga brallor!

Jag har nog aldrig sett såhär många matcher under ett VM! Vi snittar två per kväll nu och för att inte bli alltför soffliggande började jag förra veckan att göra 100 armhävningar per match och kväll. Det är ju egentligen väldigt logiskt – till skillnad från att äta snacks och dricka läsk – att försöka bli vältränad precis som herrarna i rutan och eftersom jag ändå är fast i vardagsrummet där mattan ligger utrullad är det ju bara att köra igång!

I går var vi på bio och shoppade lite efteråt, mitt på blanka dagen. Bara träningskläder! Älskar de här byxorna från ADIDAS med rosor på! Så märkligt, att allt roligt just nu kretsar kring träning, och så spännande att se hur länge jag kommer tycka det! Jag märker redan nu att jag har mina gränser och de drar jag här:

  • Vätskebälte
  • Yogacitat
  • Spela in egen träningsvideo