Så fin morgon! 6 km från hotellet, över Brooklyn Bridge och tillbaka. Väger nu upp alla donuts med lite blåbärschiapudding!

Det är exakt 10 år sen jag förälskade mig i New York första gången och under den tiden har jag aldrig sett mig själv som en av dem som springer över Brooklyn Bridge istället för att strosa över. Men tji fick jag! Klockan sju i morse lämnade vi hotellet som två hurtiga turister och begav oss söderut mot bron. Så skönt! När jag vände vid brofästet på Brooklyn-sidan kändes benen jättelätta så jag bad Marty ta en bild för att minnas det.

Det ska bli riktigt fint väder i dag så vi kommer sticka till Coney Island och bada efter lunch!

Haha, vi håller på att bli galna, det är för mycket gott att äta i New York!

Fick tips om ett ställe i går som heter Atlas Cafe & Bakery där de serverar vegansk mjukglass (oerhört sällsynt) så det vill vi ha till lunchefterrätt! Ser verkligen fram emot Red Bamboos lunchmeny, de har en helt galet god teriyaki skewer som jag suktar efter redan nu!

I går åt vi ”New Yorks godaste munkar” och lunch på #1 place to eat in NYC, enligt Yelp. Den här stan gör oss veganer väldigt lyckliga!