Som Ferdinand.

Vi har lämnat världens finaste katt hemma hos min kille för att testa den veganska foodtrucken Vegan Soul Train som står utanför Goodstore på Skånegatan i dag. Otroligt gott, allt på menyn!

Jag har inte lyckats skaka av mig förkylningen som jag fick för nästan tre veckor sedan men äta bör man, annars dör man! Vi handlade lite inne på Goodstore eftersom det är tomt i kylen och stack sen hem till mig för att vila lite. Sömn är min bästa medicin, måste bara blogga av mig detta först!

Bamse blickar mot EU-valet den 25 maj med sin ROSA nos!

Jag funderar mycket på skillnaden i engagemang mellan genomtänkta, smarta, långa blogginlägg från hjärtat och gulliga, oemotståndliga kattbilder på Instagram. Kanske kan de två kombineras för att få bästa genomslag? Jag pratar ju ofta djurrätt när jag lägger upp bilder på grisar och kor, varför inte passa på att säga något viktigt till alla bilder som jag vet kommer få många likes?

Bamse har i alla fall blivit väldigt politisk på sistone och kommer så förbli! En kommunikatör från Fatta-kampanjen hörde av sig och vill använda bilden på Bamse med Fatta-halsbandet i deras kommunikation och eventuellt som merch. Det skulle vara en ära! Hans husse tycker också det.

Om Bamse hade en egen iPhone skulle han ta selfies hela dagarna.

Jag gillar verkligen tanken på att det jag betalar för i form av väskor eller kläder har ett budskap eller går till någonting bra. I dag på Urban Deli hade jag ett så fint ögonblick tillsammans med tjejen i kassan som också ska rösta på F! pga att hon såg min tygväska.

I morgon funderar jag på att sticka till Vintagebloppisen och supporta för att alla intäkter går till organisationen Kvinna till kvinna. Varför stödja produkter som inte gör något gott? Egentligen.

I mina sociala medier är det bara F!-väljare som syns och är stolta inför valet. Varför är inte alla lika öppna med vilka de kommer rösta på? Och varför är de rödgröna så måna om att trycka ner ett feministiskt inititativ som bara kommer stärka deras egna frågor? Politik ska vara kul och engagera! Det fattar ju vilken katt som helst.