Nya kicks!

Det känns som att alla bitar föll på plats nu i helgen. Efter att jag gjort mitt pilatespass i fredags och började göra armhävningar nämnde min kille att han har hantlar och vikter som jag gärna får låna. Sagt och gjort! Sen när solen värmde så skönt i går och påminde om att våren är på gång kände jag en längtan till stigarna i skogen så vi gick förbi Löplabbet i går och provade ut ett par skor till mig. De var jag bara tvungen att inviga i dag!

Jag ska låna Born to run av min kille, en bok som inspirerar en till att springa, även dagar då solen inte visar sig samt snickra ihop en playlist som kan passa. (Jag har även laddat hem RunKeeper sist av alla.) Märkte att jag gärna springer till lite lugnare låtar men en blandning blir nog bra. Annars är det ju bara att ta Stic.mans The Workout rätt av. Vegan power! Missa inte videon till Back on my Regiment!