Jag när en lugglängtan som jag vet att jag kommer banga på måndag när jag ska till Vicci och klippa mig men det blev en rätt rolig bild på Instagram. Fler som tar kamerarullen full av selfies innan en enda duger?

Annars går jag mest runt och är lite smålycklig över vardagliga ting. Som att se min kille gå runt och dammsuga i kallingarna. Eller att Sara och jag satt och surrade i mitt kök till sent i går natt. Som att Johanna vill starta en bokklubb med mig så snart hennes snuva är över. Eller att Anamma slopar äggvitan och gör sitt sortiment helt veganskt.

Och strax innan lunch pratade jag sociala medier inför en trevlig grupp på jobbet vilket jag fick beröm för av min projektledare efteråt. Du fick ju en applåd! utbrast hon. Och vem blir inte glad av att få applåd på jobbet? Testa på dina kollegor!