Det ryktas om en ny vegorestaurang i stan! Den ska enligt skisser heta Betan och ligga på Linnégatan 16. Filibaba, som har fyra olika appar med vegorecept, ligger bakom maten som de hälsar kommer vara mestadels vegansk, hurra! Planen är att öppna den 3 februari men eventuellt dröjer det lite. Jag kommer i alla fall gå dit och testa så snart de slagit upp portarna!

Vill du ha mer vegoinspiration? Pinto tipsar om Vegoforum om en månad som i år har fokus på valet. Ser fram emot det!

I helgen tar vi en långprommis till Tensta konsthall för att äta deras veganska brunch. Våfflor, tofu scramble, couscoussallad, röror, rödbetsbiffar mm. Eftersom vi när ett fågelskådarintresse hoppas jag givetvis att vi kommer stöta på både fasaner och trädkrypare på vägen dit! Håll tummarna!

Uppdatering!

Tyvärr har Betans ägare bestämt att restaurangen ska ändra inriktning så de kommer inte att servera en vegansk meny längre. Så trist!