Jajamensan! Den låt jag lyssnat mest på i år är Mariah Carey och Miguels #Beautiful. Den första låtan som har en egen tagg! Och nej, jag hade nog inte trott att det var den, jag hade satsat mina pengar på Ken Rings Själen av en vän, Haims Honey & I eller Looptroop Rockers Aldrig, kanske för att jag lyssnat så mycket på dem även på YouTube.

”Kanske var det för att slippa tjatet men fick hela familjen att bli vegetarianer.”

Spotify Year in review

Hur vet jag nu detta utan tvekan? Jo! Spotify håller på att bygga sajten Year in Review där du kan hitta info om ditt lyssnande. Den är fortfarande buggig och har inte lanserats än men där kan jag bland annat se att jag lyssnat nästan 62 000 minuter under året, att Haim är den grupp jag lyssnat mest på och Valerie Junes skiva Pushin’ Against a Stone har spelats flest gånger (beroende på att jag under en månad hade flera av hennes låtar som mina topp 10 favoriter).

Den lista jag tjejlyssnat på mest är Antons R Kelly-hyllning I’m black, handsome and sing, plus I’m rich. Så bra!

20% av de låtar som finns på Spotify har inte blivit spelade en enda gång, galet! Se över ditt lyssnande över året och om du vill vara med i bloggkalendern kan du självklart hoppa in i dag också! Har du några funderingar eller är nyfiken på Spotify hittar du en mängd info här!