Hon har precis lärt sig att vinka. Samt göra high five!

I helgen satt jag och skrev ner allt jag hade i huvudet gällande jobbsök, hemmet och privat. Det kan vara allt från att återvinna tidningar, städa skafferiet och lämna tillbaka biblioteksböcker till att fundera över julen, leta upp en ny låda till frysen och vända upp och ner på strumplådan.

Jag ska även binda en krans av barr. Allt enligt listan!

Sen gjorde jag ett schema för veckan. Det tror jag är jättebra för alla som går hemma, för att känna sig nöjd vid dagens slut men även för att ha tid över till annat. Tiden springer verkligen iväg annars! Såhär ser mitt schema ut:

8.30-9.15 Hänga med min systerdotter som precis lärt sig vinka.
9.15-10 Motion. Promenera i solen i 45 minuter eller göra pilates.
10-12 Söka jobb. Scanna av alla sajter, följa upp redan skickade ansökningar samt skicka spontanansökningar. De här sajterna tycker jag är bra:

12-13 Lunch. Läsa ikapp internet och äta matlådan från kvällen innan.
13-17 Pricka av saker på listan. Läsa en bok eller blogga. Åka till biblioteket. Gå på intervju. Ta en till promenad innan solen försvinner. Besöka Fotografiska. Vadsomhelst egentligen, bara listan krymper.

Eftersom jag har sökt jobb så fokuserat kan jag lägga det helt  åt sidan och ägna eftermiddagen åt något annat vilket är en ren och skär lyx. Nu är klockan 12 så då ska jag enligt schemat och magen med för den delen äta lunch! Kom gärna med fler tips!