Djäknegatan, fast i Västerås.

När vi skulle åka hem från besöket i Västerås i går missade vi tåget med tre minuter enligt SJs mobilsida så vi lämnade centrum och tog en promenad till den äldre delen av stan i väntan på nästa tåg. Det kändes extra bra eftersom Västerås ännu inte hunnit impa på mig med sin arktitektur och då fick en till chans!

Västerås stadsbibliotek i värsta höstskruden!

De fina husen där var verkligen en syn för ögat och när vi sen fick syn på biblioteket pep jag till av iver! Det låg omringat av en mängd olika fantastiska träd och lämnade mig med känslan av att vilja åka tillbaka igen.

Lördagsgodis från #Veggoköket!

Om inte annat för den här lördagsgodispåsen från Veggoköket! Den lilla smakbit korv jag tog i går var något av en för tidig julklapp så jag är löjligt förväntansfull inför resten!

Tjejen som stod i kassan frågade om vi ville skriva upp och för att få sms-erbjudanden så vi berättade att det kanske inte är så aktuellt eftersom vi bor i Stockholm och då sken hon upp! ”Har ni åkt ända till Västerås för att komma hit? Jag blir alldeles varm om hjärtat.” Fint med lite vegokärlek i Västerås!