Jag har ätit mig igenom födelsedagen och nästan önskat mig den här i present! ❤

Min födelsedag spenderades med att äta gott, non stop, hela dagen! Sen frukost, tidig lunch, fika på det, middag klockan sex och sen lite kvällsmys framför Homeland.

Vi började dagen med att åka iväg på ”ett ärende” som visade sig vara att hämta upp en fantastisk chokladtårta med hallongrädde som MariaSnåttren hade bakat. Så fint med vegansk catering!

Vi hade ett jättetrevligt samtal med henne i Röda korsets kök där hon stått och bakat och pratade om hur fint det skulle vara att hyra in sig en helg och servera brunch i en trevlig lokal, förslagsvis Pilgatans bokcafé. Då vill jag åka upp igen!

"Gå ett ärende" visade sig vara en helt fantastisk tårta från Snåttren!

Vi lämnade av tårtan hemma och åt sen lunch på Rost innan vi tog en tur på stan för att kolla ut en födelsedagsklänning till mig. Jag fick välja vilken jag ville utan att behöva bry mig om prislappen vilket är väldigt lyxigt men också omöjligt. Jag kan helt enkelt inte önska mig en Maria Westerlind-klänning till helpris, hur prickig den än är, jag funkar inte så. Så vi letar vidare!

Frysen hemma hos hans föräldrar var (och är fortfarande) full av lådor med hembakta veganska kakor, biskvier, jordnötssnittar, chokladrulltårta, chocolate chip cookies mm, en helt fantastisk present för en födelsedagsfirare!

Efter fikat åt vi en fyrarätters middag på Sagami, jag sa ju att vi åt hela dagen, medan vi pratade konserter, Umeå och livet. En riktigt fin dag som resulterade i att vi har ätit tårta till frukost hela helgen. Sådana väl överlagda beslut skvallrar om att en aldrig blir äldre.