Way out west, Göteborg

Det riktigt känns i luften att hösten står vid dörren och vill in. Jag börjar jobba i dag och vet inte riktigt hur jag ska klä mig. Jeans med strumpor och skor eller klänning med sandaler? Det sistnämnda är inte lika självklart längre. En sak som är säker är att sommaren har varit riktigt fin med många resor, många minnen och mycket god mat!

Sommar 2013

I lördags klädde vi upp oss för vår andra officiella dejt och testade Farangs avsmakningsmeny på sju rätter som alla gick att få veganska. Vi passade på att skåla för sommaren i en fantastisk jus de pommes som måste vara något av det godaste jag druckit.

Finska Farang på Tulegatan 7 är en riktig pärla! Hip hop, betong och fantastisk mat.

Trots att jag jobbar i området hade jag inte hört talas om Farang innan men på Tulegatan 7 döljer det sig alltså en fantastisk finsk restaurang i New York-miljö som serverar asiatisk mat och spelar hip hop. Vad jag förstår har de även lunch så den måste jag testa under de närmaste dagarna!

Grillad thai aubergine, gulbönsdressing, asiatiska svampar, rostad lök. Så sött och gott! #vadveganeräter på Farang.

Bland annat serverades vi en supergod söt aubergine med svampar.

Morning glory, "salt & peppar" tofu, vattenkrasse, pak choy, krispig gyllene silken tofu. Favorit! #vadveganeräter på Farang.

Favoriträtten bestod av två sorters tofu och pak choy. Alla rätter hittar du på min Instagram!

Thaimarinerad frukt, sockerärtor för krispighetens skull, vaniljkokoslag (så gott!), persiko- och litchisorbet. #vadveganeräter på Farang.

Efterrätten satte punkt för en helt fantastisk matupplevelse, en persiko- och litchisorbet med thaimarinerad frukt vars kokosgrädde smälte i munnen. Att vi orkade med bio och en runda på stan är en gåta men det var ett perfekt sätt att tacka för den här sommaren på, om nu hösten tar sig in!