Vykort från Vaxholm!

I fredags var vi ute till havs och vände vid Vaxholm i en väldigt vacker båt, kollegorna på jobbet. Tanken var att alla fick göra vad de ville när vi parkerade vid land igen men i praktiken innebar det att vi samlades på samma ställe ett stenkast därifrån för att vi gillar att umgås med varandra.

Bara 3 veckor kvar till semestern!

En kollega som jag sällan pratar med men gärna vill lära känna närmare sa några väldigt vänliga ord om mina inlägg, bilder och värderingar – att hon som äter kött, röker och dricker alkohol uppskattar det jag skriver om och uppmanar till, även om det innebär att jag pekar på henne med min vattenpistol. Hennes ord betyder enormt mycket för mig och det fick jag tillfälle att uttrycka, hoppas att vi får tillfälle att ses snart igen!

Tips! 3 poddar jag har lyssnat på nu på sistone:

Missa inte heller Nina Åkestam som i går höll Årets Feministiska Almedalstal som presenteras av Maktsalongen. ”Säg att du är feminist, säg det högt och tydligt och till alla du träffar.” Gör det! Och glöm inte att nämna det för dina kollegor.