Jag ska vara vaken några minuter till men bara tills håret har torkat, sen ska jag sova ikapp de timmar jag tappade i natt. Det var nog en del om jag vågar räkna efter. Nyårsdagen har spenderats tillsammans med Anton och Philip, först på födelsedagslunch på Saturnus och sen tog vi en promenad genom stan med en varm sojachoklad i handen tills vi föll ihop.

Om vi backar bandet något så började nyårskvällen med en helt otrolig fördrink hemma hos Arvid. Han hade köpt på sig våra favoriter från Chokladfabriken men våra middagsplaner slogs lite i spillror eftersom restaurangen vi valt ut för kvällens galej hade stängt.

Vi var inte mindre peppade för det! Istället tog vi en kort prommis till den fina indiern på Antons gata och passade på att säga hej till honom och Philip i samma veva som de klädde på sig för kvällen.

Jag blev väldigt imponerad av deras klädsel och samma visa upprepade sig när jag och Arvid slog oss ner hemma hos honom framför Hitchcocks Rear Window. Blev kär i Grace Kelly och undrade varför jag inte lagt mitt hår som henne.

Jag fick faktiskt flytta mig till sängen efter middagen och se klart filmen där, var proppmätt med stort p. Vid halv 12 klev vi av t-banan vid Mörby av alla ställen och firade tolvslaget på åttonde våningen med utsikt över halva stan och ett glas grenadin och juice i handen samtidigt som Arvid och en i sällskapet delade en helt fantastisk historia med oss andra. Innehåll: 70 kg sandsäck, betongborr och några väl valda brandmansbilder på Facebook.

Jag ringde Anton strax efter midnatt för att säga att jag älskar honom och passade på att gratta Philip som precis just då fyllde år. Efter det åkte jag själv till Hägerstensåsen och dansade hela natten hemma hos Christoffer tillsammans med hans vänner. De är väldigt trevliga och så men inga hiphopare direkt så jag fick lura i dem att spela en hiphoplåt var. Mycket Beastie Boys! Min teori om att det bor en wigger i alla svennar visade sig stämma när jag senare valde Still D.R.E. och hela dansgolvet reagerade som sig bör, däremot hade de inte hört 99 problems? Som tur är kan jag rappa med i hela låten.

Just det! Jag fick ett mms från Magnus strax efter tolvslaget. Det var en skärmdump på Copygram-gängets senaste projekt Instadate och jag blev så oerhört glad över att vara en av de första som fick nys om det eftersom jag varit så nyfiken på vad de pysslat med på sistonde. Har anmält intresse för att se hur det funkar!

Avslutningsvis kan vi titta lite närmare på de 10 låtar jag spelat sönder under december! I väntan på att Aaliyahs samarbete med Drake ska komma till Spotify fick jag Crew Love från Stefan på just Spotify och föll för den direkt, även om det är Weeknd som gör hela låten.

Jai Pauls låt Jasmine spelades innan Ben Howard gick på scen på Berns, PP3s homage till den 25 år gamla Fairytale of New York är ju helt sagolik (även om jag hade velat höra Duvchi hela låten igenom) och When you were mine spelades på Refuseds efterfest i Umeå, den är helt fantastisk! Och så vidare! Tipsa gärna om vilka låtar du tycker jag ska lyssna på i januari!

Gott nytt år!