På torsdag sticker jag till söder för att spela in söndagens avsnitt av P3 Browser. Säsongens första avsnitt gick av stapeln redan förra veckan men då hade jag fullt upp så jag lyssnar på det nu. Höstens nya panelmedlem Jack pratar med Karin om Netflix, Kjell är på besök för att prata teveteve och tillsammans bjuder de på en massa roliga och spännande tips om hemsidor och twittrare.

Jag är ju väldigt partisk men jag gillar verkligen våra program! Vi har en ny programpunkt där vi kommer guida lyssnarna till diverse smultronställen på nätet och i söndagens program kommer vi göra vårt bästa för att förklara charmen med Twitter.

Temat för programmet är Det orättvisa med internet. Finns internet till för alla? Finns alla på internet? Vad händer med dom som inte gör det? Ser fram emot det! Med mig i studion har jag Jack, vår eminenta programledare fröken Norgren och så Kjell igen eftersom han har spelat in en film som bygger på veckans tema. Det känns riktigt lyxigt att få ta ett avbrott mitt på dan för att sitta och surra med det gänget! Hörs då!