Åh, jag älskar den där bilden på Kixet med den gigantiska röda geléråttan! Och Johanna på min födelsedag förra året. Och Sara vid datorn hemma hos mig. Och Anton utanför min favoritindier på Söder. Och Cattis och jag alldeles svettiga på Pride förra året. Och Emanuel som äter tzay för första gången på vår roadtrip. Så fint att de är framkallade. Perfekt som present också.

Jag ska sätta upp mina här hemma. Klänningsbilden ovanför klänningen som hänger på väggen vid sängen. Kossorna och kultingarna på kylskåpet som en påminnelse om var mjölk, yoghurt, glass och geltain kommer ifrån. Malmö och New York i vardagsrummet. Bilden på Kixets arm hos koifiskarna i badrummet? Vi får se. Så roligt att Copygram är igång med sin printshop, om än i beta än så länge!

På tal om Instagram så blev jag intervjuad av Expressen i går till en liten guide. Jag måste skriva en här också känner jag. Och en till Spotify också så att Lisa lär sig hur man gör låtlistor. Gissningsvis är det inte alla som vet att man kan skicka låtar till varandra med ett litet meddelande? Jag gillar när det dyker upp låtar i inboxen… Måste nog skriva en guide på en gång!