Jag såg om Moonrise kingdom i fredags, den är ju så fantastiskt fin, och fastnade återigen för det underbara typsnittet som dyker upp som ögongodis i slutet och början av filmen. Jessica Hische heter hon som har skapat det och om jag förstår det rätt kommer det finnas tillgängligt om ett år.

Jag klarar verkligen inte av detta. Blir helt rödgråten av Drakes nya låt med Aaliyah. Vet inte ens vad jag tycker om den än. Tårarna bara rinner. Var inne på Musikguiden för att lyssna på intervjun med Dennis Lyxzén, sätter på den istället.

Hur funkar det? Kommer Göteborg importera regnkläder från Borås så att det räcker till alla eller är det bäst att ha det med sig? Nåväl! Är väldigt glad över att Duvchi avslutar helgen på Trädgård’n även om jag kommer få ställa alarmet på halv tre för att orka med magiken. Gör det du med!