Jag är nyss hemkommen från en roadtrip till Gotland – Malmö – Karlstad och har många fina minnen med mig i bagaget. Solnedgångar, Surfers tofu och mörk chokladglass i Visby, stockrosor, rosettprydd klänning och vegantårta på Kafé Agnez i Malmö och skäggfest, veganmys och Värmlands museum i Karlstad.

Utöver alla fina vänner förstås. Tusen tack för boende, mat och fina samtal! Det var perfekt att hyra cykel i Visby, inte lika perfekt att bo i ett gammalt fängelse under stockholmsveckan, riktigt mysigt med alla parker och blommor i Malmö, inte lika mysigt med märkliga sms, härligt att enbart bjudas på veganrätter hemma hos Marie utanför Karlstad och krama om Tommies skägg, inte lika härligt med regntunga moln i den så kallade solstaden.

Det som påverkade mig mest av allt under resan är utan tvekan besöket till Ängavallen i Vellinge. Jag är fortfarande helt tagen och spår efter det hittar man på Instagram där jag rantat lite om levnadsvillkoren för djuren i Sverige. Samtidigt så var det årets absoluta höjdpunkt, jag kan inte minnas när jag senast var så lycklig! Det kommer ett inlägg om det lite senare!