Skip to main content

Varannan vegetarian månne?

För den som är sugen på att äta varannan vegetarian så har du alla tips som behövs ovan! Börja med att byta ut kyckling mot quorn, köttfärs mot quornfärs, osv. Tzay är ju bland det godaste man kan äta så det är ett hett tips och dessutom helt vegan!

Skärmdumpen kommer från Djurens Rätts folder Vego på menyn som riktar sig till restauranger och är helt fenomenal! Och det säger jag som stolt medlem sen 1996. Bläddra i den även om du inte har ett eget fik, den är fullproppad med tips för alla som är nyfikna. Tipstack till SykoVrål.

Jag vill slå ett slag till för Antons mandelfrikadeller som nu Joacim på Matkoma testat och älskar! Börja där!

  • Linda

    Om du är i Malmö nån gång så finns ett glasställe som heter Is à Bella som har glass gjord på rismjölk som är vegansk. Riktigt god.

  • rockspindeln

    Åh, jag vet precis var det ligger, får gå dit och kika. Tack!

  • Pingback: Länkar | copy is right()