Ge mig en vecka. Den här veckan ut. Låt mig göra mig av med allt inre groll, låt mig säga vad jag vill, låt mig få göra slut med er. Ring inte till min chef. Han är världens bästa chef men det finns ingen anledning att ta det här med honom. Jag finns här. Prata med mig om det är något.

Jag har hyllat er och spridit ert budskap under flera års tid. Jag har trott blint på er vilja att främja kommunikation och relationer mellan människor och fört det vidare till andra. Nu behöver jag få komma över det i lugn och ro och säga precis vad jag vill. Låt mig få göra det så är jag klar sen. Fram till på söndag klockan 20 duger gott. Okej? Sen är det bra. Jag har en Facebook-utbildning på tisdag. Det här kommer inte påverka mitt jobb men privat måste jag få komma igenom det här.

När man har en stark åsikt om något är det väldigt viktigt att få uttrycka den. Vilket kan vara både spännande och läskigt. För alla kommer inte tycka samma sak och det kommer de att berätta för en. Särskilt en viss typ av killar tycker det är knepigt med starka åsikter hos det motsatta könet. De är inte vana vid det och kanske känner de sig hotade?

Till de killar som ger sig på en ensam kvinna som står upp för sina åsikter i den hemliga Facebook-grupp som ni skapat vill jag bara säga följande: Bra att ni känner er hotade. Vänj er. Jag hade verkligen uppskattat om ni hade gått in och försvarat mig där men nu är det för sent. Mitt konto är raderat. Men vi hörs säkert på annat sätt!

Just det! Ska fundera på knappen nedan också. Av någon anledning är det så ironiskt att den sprider vidare mitt budskap till er plattform att jag inte kan förmå mig själv att ta bort den men vem vet? En vacker dag ryker säkert den också! Kram!