I dag ska vi spela in ett nytt program av P3 Browser som kommer sändas nu på söndag 18:03. Jag tänkte att vi kunde kika på hur det ser ut i studion där vi sitter och surrar. Här är jag och Emanuel till exempel. Och en gigantisk silverlarv som klättrar längs väggen.

Förra avsnittet bestod panelen av mig själv, Emanuel och Gabriel tillsammans med Angelica som är programledare. Vi får ett upplägg för programmet, ombeds ta med förslag och tips till lyssnarna i förväg men hör och reagerar på alla inslag på plats. Det tar två timmar att spela in ett program som är två timmar och då lyssnar vi inte på en enda låt under den tiden.

Det blir ganska varmt i studion så vi dricker mycket och har en brummande fläkt som går igång så snart det är en liten paus. Jag gillar verkligen radio för att det är ett så spontant medium men det är svårt att få med allt man vill säga och i efterhand hör jag mig själv vandra i väg från ämnet. Det är ändå charmigt med de snabba klippen och vi har grym stämning i studion.

I går under en sms-chat med vår producent Anton föreslog jag att vi skulle ha ett musikquiz och kan ha nämnt att jag vann det som Spotify hade med mitt jobb så i dag är det upp till bevis! Mitt tips den här gången kommer vara en person och det är första gången någon av oss tipsar om det. Lyssna på söndag för att få veta vem som ska få lite extra kärlek i etern!