I går spatserade vi från jobbet strax innan klockan sex till Spotifys ena kontor vid Stureplan (de flyttar snart till ett gemensamt). Vi var nämligen bjudna på musikquiz och middag och samlades i ett konferensrum döpt efter Petter. Hockeyspelet ställdes undan och vi delades in oss i lag där jag fick fria händer av Tim att döpa vårt lag till just Fria händer.

Frågorna ackompanjerades av musik som fyllde hela rummet och kunde handla om vad låten och artisten hette, vad artisten heter egentligen eller vad bandmedlemmarna heter. Det var rätt svårt men Tim och jag var ett bra team som kompletterade varandra bra. Jag kände mig mest bekväm med hiphop och smörsång, något som är värt att notera!

När vi hade sjungit klart och fyllt i våra svar var det dags att rätta åt varandra. Vi fick av en slump rätta våra värsta konkurrenters quiz och såg att de var riktigt bra! Det var hemskt! Roja och Peder fick av samma slump rätta vårt och det var en nagelbitare in i det sista men när poängställningen för andrapristagarna räknades upp insåg jag och Tim lyckligt att vi hade vunnit! Stoltheten!