1.) Tagen tidigt förra fredagen på väg för att äta frukost på Brooklyn Bridge som ligger precis runt hörnan. (Väldigt ironiskt att den är så populär eftersom jag tog den för att den påminde mig om jobbet.)

2.) Körsbärsblommor i Kungsträdgården, tagen i går när jag var där tillsammans med bland annat mina homies Anton och Philip. Snabbt jobbat upp till andraplatsen!

3.) Skojfrisk bild på Empire State Building från i maj förra året, tagen från Rockefeller Center, märkt med kommentaren Aj! Notera min fina manikyr!

4.) Utsikten från mitt och mammas hotell i New York. Det är tredje gången jag bor där men första gången med en sådan vacker utsikt. Den var som smör för själen flera gånger om dan.

5.) Karusellen på Gröna Lund, precis innan jag och Cattis skulle gå på. Som vinst för att jag vann femkampen om jag inte minns fel? Härligt kittlande känsla i magen!

Jag har inte riktigt bestämt mig om jag vill avsluta mitt Instagram-konto eller inte men jag är definitivt på jakt efter alternativ. I går frågade jag Twitters grundare Jack om inte han kunde skapa en liknande app för Twitpics, får se om han svarar… Om du vill kolla din statistik på Instagram rekommenderar jag Statigram och alla mina Instagram-bilder hittar du lättast på Copygram.