I veckans program av P3 Browser pratar vi om kärlek på www och Karin, Gabriel och jag både skrattade och fick en tår i ögat av det fina inslaget om Twitter-paret som sänds i början, missa inte det!
Sen får jag tips av en expert på hur jag ska tänka när jag skriver en profil på valfri dejtingsajt baserat på en telefonintervju som vi gjorde förra veckan. Det är absolut inget jag har funderat på att någonsin göra men jag ställde gärna upp som försökskanin. Sen fick jag förstås sitta där med skämskudden på så att Karin tyckte synd om mig men det blev rätt bra…särskilt eftersom jag verkligen tycker att det är mysigt att titta på rådjur som betar utanför fönstret och står för det.

Av någon anledning kom vi in på att jag är väldigt nöjd med mig själv och trivs väldigt bra med mig själv, något som låter väldigt knasigt när man säger det högt. Men det är verkligen så och jag tror att det har med åldern att göra, att äntligen vara bekväm med sig själv och inte vilja ändra på något. Jag får en kommentar om det, att det är dumt att vara översjälvständig när man söker efter en partner, men det är ju faktiskt inte det jag gör. Jag söker inte efter någon, tvärtom vill jag vänja mig vid att var singel. Men som min vän Maria sa, om jag någon gång vill söka efter en partner kan det ju vara fint att få nämna det i radio.

Kommentera gärna på Twitter med #P3Browser eller skriv direkt till @P3Browser! Givetvis finns vi även på Facebook. Om bara några minuter, kl 18:03, kör vi igång. Lyssna då!