I veckans P3 Browser ska vi prata om relationer på nätet. I ett svagt ögonblick tackade jag ha till att bli intervjuad inför programmet så att en coach kan ta fram en profil på mig och komma med tips på vad jag bör lyfta upp om mig själv om jag nätdejtar. Det är inget jag planerar att göra men lyssna 18:03 på söndag om du vill höra resultatet! (Bilden ovan är från förra programmet när vi pratade om slacktivism, det går att lyssna på närsomhelst.)

Jag kan absolut ingenting om dejtingsajter och har aldrig någonsin fått ett skamligt förslag via DM på Twitter men däremot hittade jag en gång kärleken i en Google Wave och det är det inte många som kan skryta med. Det har hänt att jag har fått mail från herrar som tagit mod till sig och förklarat en viss typ av uppskattning men då känns det viktigt att snabbt ta den konversationen vidare på riktigt om det någonsin ska kunna bli något. Vi pratade i helgen om att nu när tröskeln är så låg för att ta kontakt på nätet gäller det att kunna backa upp den fasad man målat upp om sig själv på www när man så småningom ses på riktigt.

Just nu känner jag mig helt lost som singel så jag bad om raggningstips på Twitter och fick många goda råd men det som fastnade var ett från Anton. Det löd kort och gott att man skulle gå fram till den man är intresserad av och säga ”Vad fin du är!” Jag vet inte om jag någonsin kommer våga göra det men jag gillar rakheten och det enkla budskapet. Borde funka på nätet också?