2002 hade jag ingen blogg men jag har dokumenterat mitt liv sen barnsben. Jag har fyllt mängder av dagböcker och tagit fler bilder än vad som är hälsosamt som ett sätt för mig att minnas. Det går hand i hand med att jag är så nostalgiskt lagd och det är sällan jag inte har koll på datum, ställen eller händelser. Ovan syns en sida i mitt fotoalbum för polaroidbilder som jag bläddrade igenom nu på morgonen.

Det har stört mig något enormt att jag inte kunnat komma ihåg var i Örebro jag såg Millencolin när jag var där sist men när jag fick syn på ett datum gick det snabbt att googla fram. Den 8 juni 2002 spelade de på Järntorget men eftersom jag kom ihåg den här bilden ovan (där jag har satt fast ett blad på näsan om man kikar noga) så har jag alltid trott att det var i en park. Jag får tillbaka en mängd minnen nu när jag har det klart för mig, det ena öppnar upp för de andra.

Döm om min förvåning när jag noterar att det är samma datum som för sommarens festival. Tack för att ni gör det så lätt att komma ihåg!