Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Flickr, Bambuser, Vimeo, YouTube, Tumblr och Pinterest är alla sociala medier som jag använder regelbundet, om inte dagligen, och i dag pratade jag om det i programmet Online i Radio1 som sänds till helgen. Jag lägger ut en länk så snart det finns en!

På tal om LinkedIn så fick jag precis ett jobberbjudande därifrån! Som medieplanerare. Otroligt smickrande såklart men jag trivs väldigt bra på mitt jobb och i dag kände jag till och med lite kärlek för Excel så jag ska tacka nej. Snart.

I dag fyller en av mina bästa vänner år och det enda han önskar sig är att man sprider vidare hans DN-krönika om ACTA så självklart gör jag det! Han vill även att jag ska ska tacka ja till något som han vill att jag ska göra men jag har inte riktigt bestämt mig än. Eller jo, det hade jag men han tjatar. Vi får se.

Jag var på en otroligt trevlig vegotweetup härom veckan som Ingela drog ihop och där träffade jag bland annat en kille som heter Malcolm. Han har en helt fantastisk blogg som heter Informationsdisk, gå in och kika där! Två sidor fullmatade med smarta inlägg, än så länge!

Han är inte den enda vegofeministen jag lärt känna på sistonde så jag drog en parallel om det på Facebook, att killar med vegohjärtan vågar kalla sig för feminister medan köttätande killar kallar sin tjej för regeringen… Det är självklart en generalisering men jag har nog aldrig fått så många kommentarer! Feminist är ett otroligt laddat ord och jag älskar det! Äg det.

En annan som får utstå många kommentarer när hon pratar om feminism är Hanna som under dagen i dag startade en tagg på Twitter som heter #sexism. Den blandas upp med inlägg från andra länder men är ändå oerhört intressant, klicka bums på hennes namn för att läsa de hon RTat!

Jag bloggade om Henrietta Lacks i går och planerar att börja skriva en bokrecension i månaden. När jag jobbade på Pocket shop älskade jag att skriva bokrecensioner, det har blivit alldeles för lite av den varan på bloggen! Då faxade vi runt till alla butiker så snart vi hade läst en bok och satte in alla recensioner i bokstavsordning i en pärm för att hålla koll på alla böcker. Tror att Kulturhusbutiken rymmer fler än 2000 titlar så det behövdes!

Boken jag läser nu bjuder på en kär gammal vän, Harry Hole. Jag ska resa ganska mycket den här veckan så det passar utmärkt med en tjock och spännande bok då. Bland annat åker jag till Malmö i helgen, något jag som vanligt ser väldigt mycket fram emot. Pratade med Johan om skjutningarna nyss och hörde om dem på Aktuellt. Jag älskar dig, Malmö.

Förhoppningsvis får jag träffa Sara när jag är där. Vi håller på att planera en resa till Paris om ett par månader, peppen! Det är en grej jag ska ta till vara på nu när jag är singel, att resa med vänner. Det gör man så sällan när man är ett par, tror att det kommer bli riktigt fint! Vi ska leta vintage spetsklänningar och prova lite franska glosor.

I morse fnissade jag och mamma ihjäl oss när hon påstod att jag kunde lämna henne ensam när vi är i New York! Vi får putsa upp hennes skolengelska rejält om jag ska våga göra det! Som tur är åker hennes bästa väninna dit så att hon och hennes son och sonhustru är där samtidigt som oss några dagar. Då ska jag lämna dem i sticket och flanera längs High Line Park i godan ro. Myset!