Beyond retros tweet i dag påminde mig om att jag inte gjort en topplista för 2011 års finaste provhyttsklänningar än så här kommer den! Och ja, jag är nyfiken på om jag har någon provhyttsmysarutmanare!

1.

Den här klänningen var en dröm utan dess like! Färgen var helt fantastisk, tyget så skört, passformen så perfekt osv. Ångrar väldigt mycket att jag inte köpte den, måste börja gå på känsla istället för pris!

2.

Oj, vad jag älskade den här klänningen! Som om alla prinsessdrömmar och sjöjungfrusagor samlats i en och samma klänning!

3.

Den här skönheten fick följa med till TTs 90-års fest, sen gick den tyvärr ett tragiskt öde till mötes i tvättmaskinen. Oops! Måste vara mer försiktig med mina klänningar!

4.

Den här klänningen har det som tur är bra där den hänger på väggen i mitt sovrum och jag älskar den dyrt och heligt! Jag tänkte ha på mig den i somras men tydligen är den allt för lik en bröllopsklänning för att kunna rastas på Djurgården bara sådär.

5.

Den är galen, jag vet, men den gjorde mig så oerhört glad! Och ryggen var minst lika fin! Av någon anledning dras jag till färg, kan helt enkelt inte låta bli!

6.

Är det någon som är svag för spets och puffärmar i kombination så är det jag!

7.

Jag vet inte om det var paljetterna, den v-formade urringningen eller det galna mönstret men det var kärlek vid första ögonkastet!

8.

När skir och skör romantik presenteras i klänningsform är jag där! Jag känner mig som en älva i den.

9.

Det här var stassen jag ville skaka galet mycket på under pridefestivalen men jag köpte den aldrig. Som tur är finns den förevigad på Vimeo!

10.

Plisserat, där är en känsla som inte går att förklara för killar! Så skönt att ha på sig och så härligt att dansa i!

Topplistan över de 10 snyggaste provade klänningarna 2010 finns givetvis till förfogande!