I tisdags frågade Emanuel om jag ville vara hans date när TT firade 90 år på Berns med 20-tals tema och givetvis ville jag det! Vilken tur att jag har en hel garderob (och lite till) med bara klänningar, även om den jag ville ha inte är det minsta 20-tal!

Jag skyndade hem efter jobbet för att byta om och äta ett par mackor innan det var dags att vända och åka tillbaka. Vicci gjorde mig fin i håret i måndags vilket passade bra eftersom det fanns fotografer på plats!

I går fick vi se en av bilderna som kommer ligga i Scanpix arkiv från festen, himla trevligt! Klicka på länken för att se några av gästerna! Jag ringde genast till Emanuel och sa att jag beskrivs som en bloggare, tack David!

Berns är ju så otroligt vackert och salen var full av finklädda gäster.

Magnus Carlsson och hans vänner uppträdde på scen medan mingelnivån steg.

Jag tycker att det var ett mycket bra val med fluga men hade önskat vattenkammat hår också!

Axel dök såklart upp och vi hängde hela kvällen tillsammans, här med matbrickan i högsta hugg. Tzayspett alltså, äntligen verkar cateringpersonalen upptäckt det utmärkta alternativet!

Jag fick även chansen att träffa Axels pappa, det var trevligt! Det var fullt med folk som mina plusettor kände men som jag bara kände igen men det var trevligt ändå! Blev ändå lite förtjust när jag hittade min granne i baren och vi hade det gemensamt!

Jag kände även till David Löfvendahl som vi stod och pratade med, jag träffade honom när han jobbade på Natur & Kultur och jag på Pocketförlaget. Han är nu anställd för att jobba med webb och media på Hovet, ja det kungliga, och både jag och Emanuel blev eld och lågor över allt vad det innebär!

David är den perfekta diplomaten och skvallrade knappt något alls men tipsade om att Kungahuset finns på Vimeo, det hade inte jag en aning om! Jag bekände att jag knappt kan titta på bilder av Victoria nu när hon är gravid utan att börja gråta. Sen började jag gråta när jag berättade det för att jag tänkte på det. Såatte…

Som tur var kom Johan Rheborg upp på scen då och han fick mig att skratta så att jag fick ont i magen! Sen grät jag lite av skratt också! Emanuel med! Han sa att han har skrattat för flera år nu. Tack Johan! Missa förresten inte hans underbara bilder på Flickr!

Uppdukat med tryfflar och avec. Och en kaffeflicka… Johan skämtade om att kungen egentligen kallade kaffeflickor för kaffefittor. Sen sa jag det ordet till Axels pappa. Sen var jag rätt tyst i närheten av Axels pappa.

Här hade vi det i alla fall lite spexigt inne på toaletten!

create an avatar

Lite mer spex… Oj, det kan inte vara någon annan än vi som tycker att det här är en rolig gif? Men jag är medveten om det!

Kvällen avslutades, för min del, med Salem på scen. Emanuel var lyrisk medan det inte alls är Axels och min melodi. Vi hängde inte med på noterna osv. Däremot gillar jag ju Earpony eftersom Pontus är med! Och det fina ljuset som discokulorna spred över salen.

Stort tack till mina plusettor för en smått fantastisk kväll!