Min gode vän Mathias Karlsson har blivit uppsagd pga arbetsbrist vilket dels är tråkigt, dels otroligt spännande! Efter den 17 januari behöver han därför en ny utmaning inom webb! Nu senast jobbade han som supportansvarig men är såklart nyfiken på allt! Såhär beskriver han sin nuvarande tjänst:

Under åren har jag skapat text och supportfilmer, lathundar och uppdaterat webbsidor med relevant information. Jag har utbildat kunder på plats eller genom webbkonferens. Jag är bra på att lyssna till kundens behov och fungerar som idéspruta.

Jag hjälper till med testning av systemen, kommer med förbättringsförslag och fungerar som bollplank tillsammans med övriga kollegor när det gäller vidareutveckling av våra tjänster.

Jag är väldigt teknisk begåvad och har god förmåga att förstå kundernas behov. Jag har bra koll på nätets alla tjänster och skapar på detta vis en trygghet mot kund då jag visar att jag förstår. Kunderna påpekar ofta att jag är pedagogisk och lyckas få det svåra att verka enkelt.

Personligen älskar jag att söka jobb och har tidigare tipsat om hur det gick till när jag fick mitt jobb via sociala medier här på bloggen. Min förhoppning är att Mathias ska lyckas med något liknande!

Läs om vad Mathias kan, vill och tycker om och vad han har gjort tidigare samt kika på hans LinkedIn för att lägga till honom som kontakt!

Sprid gärna det här inlägget vidare! Tack på förhand!