Den här månaden har jag varit mer förvirrad musikmässigt än vanligt vilket kanske förklarar varför She & Him följs av Yersinia, en liten angenäm överraskning för öronen! Som vanligt är det låtar som av olika anledningar dykt upp i mitt liv och som jag spenderat månaden med att lyssna sönder.

Amos Lee, en kär gammal favorit, har precis släppt ett nytt album och Windows Are Rolled Down är riktigt bra! Smartypants och Ontario är så typiskt Oskar och det är ju myset. Everybody Dance har jag fått i inboxen av Johan och Michael Bolton tycker jag alltid passar på alla listor, alltid. Indiedrottningen med Orup är okej men det är inte hans bästa låt och Every Teardrop Is A Waterfall med Coldplay spelades på radion när jag och Emanuel var ute och körde.

Om jag får gissa så tror jag faktiskt att min lista med svensk hiphop som jag satte ihop till Cattis är den lista som spelats flest gånger och ärligt talat tror jag inte att någon låt i år kommer låta bättre än vad Plocka han med Ken Ring gör i mina hörlurar! Eller har det släppts någon bättre?!