För tredje dagen den här veckan gick jag och kärade ner mig i Stockholm efter jobbet. Och då är jag ändå stockholmare och har aldrig bott någon annanstans.

Det är som att sommaren plockar fram allt som är myset med staden. Vattnet blir våtare, båtarna blir båtigare. Allt blir bättre.

Sanna och jag gick till Moderna museet för att titta på utställningen Alla är en fotograf där jag är med på ett hörn. Bokstavligen alltså, nedre vänstra hörnet, bilden på jordgubbstårtan? Min.

Johan och jag hänger också på Moderna museet, ganska fint!

Det var riktigt meta där ett tag när Sanna tog kort på mig samtidigt som jag tog kort på mig och sen twittrade hon om det varpå jag RTade henne. Sen RTade Moderna museet Sanna… Puh!

Sen är det bilden på jordgubbarna och blåbären, picknickfilten och kolonistugan… Bland annat.

Efter vår kulturella upplevelse och ett besök i deras underbara shop gick vi ner till vattnet och kastade sten. Jag tyckte att jag borde kasta längre med tanke på hur många år jag har försökt men när jag fick se Sannas kast kände jag mig ändå mycket nöjd.

Vi funderade på att ta en fika på Af Chapman men Lo och Anna väntade på Anglais så vi promenerade dit istället.

Adam var också där men Anna och jag hade så mycket att ta igen efter att inte ha setts på ett år så vi hann inte prata något. Det löser vi lätt med en lunch efter semestern.

Solen stekte uppe på Anglais terrass men vi tvingade oss att njuta av en kall cola och fläktade varandra.

Jag och Anna. Kort efter att den här bilden togs gick Lo och jag vidare till Vapiano och satt och surrade i två timmar över en pizza. Tack för en fin kväll, klasskamrater!