Min favoritlåt just nu – utan minsta tvivel – är Ken Ring & Tommy Tee feat M.O.P – Plocka han. Finns det någon fetare låt? Den har jag haft på repeat i en vecka – fram till läggdags i måndags kväll.

Då fick jag ett släng av powerballadsnostalgi och ville bara lyssna på Michael Bolton. Allra helst How Can We Be Lovers för den är ju så bra! Om någon mot förmodan glömt bort pudelfrillan, bergsklipporna och eldflammorna som slickar varje bildruta så vill jag härmed pusha för en av världens bästa videos ovan!

Sen i går fyllde David år så då satte jag ihop en spellista i present med skate/hardcore/punklåtar mestadels från slutet av 90-talet. Vilka minnen! Åh, vad jag älskar mina skate/hardcore/punkminnen! Som konserten med Teddybears på Kafé 44 när det var sånt röj längst framme vid scen att jag lyckades svetta mig själv i ögonen.

Direkt efter att den listan var klar började jag toklyssna på Céline Dion och alla hennes hits! Hur många hits har hon? Hur många som helst! Så nu behöver jag uppenbarligen hjälp!

Jag har skapat en lista som heter Hjälp Helen. Fyll den med vad du vill, den ekar tomt just nu! Gärna något jag kan jobba till och dansa tryckare till. Eller, bestäm du!

Tack ofantligt mycket på förhand!