Instagram


Det kommer inte som någon nyhet för någon att jag är smått förälskad i Instagram men de själva har faktiskt också lite nyheter att bjuda på! Nu kan man bland annat lägga till en bio på 150 tecken för att berätta mer om vem man är och var man bor. Perfekt, känns som att det har saknats!

Du har väl inte missat att koppla Instagram till Twitter, Facebook och Flickr? Tänkte väl det!

Inkstagram

Inkstagram har jag bloggat om tidigare, det är en webbversion av Instagram med en riktigt snygg överblick av både mina egna och andras bilder! Sen finns det även…

Instagrid

Instagrid som påminner om Inkstagram men har ett annat gränssnitt. Kika på båda för att se vilken du gillar mest!

Statigram

Statigram erbjuder för första gången statistik över vilka bilder som flest har gillat och kommenterat, vilka filter jag helst använder, vilka dagar jag helst lägger upp bilder och en hel del annat smått och roligt. Kul med statistik!

Prinstagram

Med Prinstagram kan du framkalla en gigantisk poster med dina bilder från Instagram men du kan även, som jag vill göra, framkalla ministickers. Ska testa det, återkommer med betyg!

Keepsy

Du kan även göra en hel bok av bilderna, klicka in på Keepsy för att ta reda på hur!

Vill du se fler bilder utan att ha ett konto? Spana in de bilder som laddas upp just nu, se ett helt galleri på Instatunes eller kika på de som fått mest kärlek på Instagreat! För att se bilder i närheten av där du befinner dig kollar du upp Instabam! Mashable bjuder även på en hel drös med tips!

Sötast? Helt klart Teeny Tile! Någon som testat?

Tack till Joacim, Anton, Uffe och Pelle för tips!