Efter två veckor utan lampa i badrummet tog jag mig i kragen och maxade mitt besök till lampbutiken just precis när de hade öppet. Jag vet inte varför det dröjde så länge, det är ju så mysigt när man väl kommer dit!

Den här bilden kan få illustrera hur jag har känt mig tidigare i veckan – febrig, trött och vissen. Nu är jag på bättringsvägen och väldigt glad över att få gå tillbaka till jobbet!

I söndags tog jag bussen till flygplatsen för att möta upp Johan som sköter sitt företag ifrån mitt kök den här veckan. Busskuren var helt sönderslagen vilket alltid är lika sorgligt men det var något väldigt vackert med allt glas i solskenet.

I går kväll satt jag och lekte lite med lacken här hemma och det resulterade i att jag såg ut såhär i dag. Det är rätt roligt att flyga över tangentbordet med galna naglar! Emma kallade det för cirkusnaglar, det tyckte jag lät så fint!

På lunchen smet vi in på Nobis Hotel vid Norrmalmstorg för att beundra de vackra lokalerna. Tyvärr fastnade de inte på bild men lampor är ett säkert motiv, de vet vi instagramberoende. Exempel på fler motiv som alltid återkommer på Instagram lämnas i kommentarsfältet, tack på förhand!