När jag får roliga förfrågningar tackar jag i princip alltid ja, det är helt enkelt så jag fungerar. I dag fick jag ett samtal som jag tyvärr var tvungen att neka till pga tidsbrist men annars vill jag gärna testa på allt som är roligt! (Jag nås lättast via bloggen, Twitter, mailen, LinkedIn eller mobilen, kika under fliken Mer om mig.)

Därför blev jag väldigt glad över ett mail från MyNewsDesk för några veckor sedan där jag ombads att gästa deras blogg. Självklart! 500 tecken publicerades i dag och innehåller tre tips till företag som använder Twitter.

Det finns såklart hundra fler tips och ännu mer inspiration att ge men det är en början! Hoppas att det kan vara till någon hjälp. Frågor mottages tacksamt i kommentarsfältet, både här och under inlägget.

Pst! Alla tips finns översatta till engelska och heter då Three Tips for Companies Using Twitter.