Måndagen den 11 åkte jag ut till Arlanda där jag visste att Anna Karlsson väntade. Anna jobbar som lärare i Djursholm och använder sig av sociala medier men främst andra kreativa hjälpmedel i sin undervisning (Microsoft) som hon skulle berätta om inför Norrbottens kommunförbund, direkt efter min dragning. Vi var fyra personer totalt, inklusive Niklas Berg och Mattias Jansson.

Eftersom vi inte träffats innan skickade jag ett sms till henne vid gaten som beskrev hur jag såg ut, vilket var väldigt blind date av mig. Jag hörde hennes sms och såg hur hon log och gick fram till henne och sa hej. Från den stunden klickade vi.

Dagen innan hade jag sagt hej då till Johan i Lund för att ta tåget hem till Stockholm så det kändes extra speciellt att få fortsätta upp till Luleå dagen efter, en riktig sverigeresa. Både Anna och jag drabbades av lock för öronen och hörde ingenting på hela dagen men vi hade väldigt trevligt ändå!

Vi hälsades välkomna av Kjell-Åke och vinkade till Mattias medan vi smög in på föreläsningen som redan börjat. (Pst, Mattias skrev ett riktigt bra blogginlägg om vår dag, läs!) Gemensamt ämne för alla talare var sociala medier och jag pratade om hur jag använder det privat och i jobbet.

Jag kände mig lite trött innan jag gick upp på scen men så fort jag började dra mina slides (nedan) så piggnade jag till. Det var ju riktigt roligt! Jag har faktiskt tittat på videoklippet som Mattias spelade in och gillar det jag ser.

Det blev en massa information på en gång för de som lyssnade men jag hoppas att de tog åt sig av det jag sa. Testa. Var nyfiken. Ha kul!

Det var min dag i Luleå och jag ser fram emot en liknande upplevelse i Gällivare om några veckor!