Idag var det dags att intervjua Jo och jag var bara en gnutta nervös! Efter åtta böcker tillsammans med Harry Hole kändes det bara roligt att få prata lite med norrmannen som skriver några av de bästa kriminalromanerna jag vet.

Sanna och Linn var med mig och vi var alla imponerade av hur fint det är i Piratförlagets lokaler på Kaptensgatan, alldeles runt hörnan från Dramaten. Intervjun flöt på bra och kommer att läggas upp på Bokaktuellts blogg i sommar. Det enda ojdå som inträffade var när vi bad honom läsa ett stycke och insåg att alla böckerna var på svenska. Som tur var fanns ett ex av norska Pansarhjärta på kontoret, Jenny som jobbar där är en riktig klippa och löste det hela i ett nafs, tack för det!

Jag avslutade intervjun med att fråga om marknadsföringsdelen av författarskapet, något som jag personligen är nyfiken på, om han använder sig av sociala medier som Twitter eller är aktiv på Facebook. Icke!  Vi rundade av det hela med att Sanna tog den här idolbilden vilket känns som ett fint minne av ett trevligt möte med min idol.

Pst! Kunde givetvis inte hålla mig från att kommentera på SvD:s oförståeliga recension, hoppas på en förklaring.