Nu börjar skolan lida mot sitt slut och jag försöker att söka minst ett jobb varje dag. Det är krävande men samtidigt spännande att bedömas och kallas till intervju för att sen gå och vänta och längta. Jag är övertygad om att jag kommer få ett jobb men jag skulle gärna spola fram till det ögonblicket när jag har fått ett för det tar på krafterna att få nej, det upplever vi alla just nu i klassen.

Jag söker på lite olika sidor, bland annat Arbetsförmedlingen, Resumé, Dagens Media, Right Part och Workey och sen försöker jag dra lite i de kontakter jag har. Nätverkande är ju som alla vet allt när det gäller jobbsök!

Min plan är att söka till företag som idag är nyfikna på sociala medier men som behöver hjälp, även om de inte hunnit lägga ut någon annons ännu. Jag skulle trivas antingen på ett företag eller en pr-byrå men det kanske får vänta, jag söker både högt och lågt som det är nu.

Jag sitter och filar på mitt cv och personliga brev så att de är knivskarpa och redo att skickas ut, sen är det bara att hålla tummarna och se om någon nappar.

Jag testade den nya kampanjen Mera jobb häromdan och kom fram till att jag behöver ett varierande jobb där jag får vara kreativ och enligt min profil passar jag till 81% som… frisör. Jag kikar runt lite till!