Det var riktigt trevligt igår på sluteventet med mycket folk och ännu mera kakor. Maria, Kjell och Annika kom och hälsade på mig, det blev jag mycket glad för. Skolan visade sig från sin bästa sida och alla verkade trivas.

Niclas gjorde ett grymt jobb som moderator under diskussionerna mellan Göran Hägglund (Kd), Brit Stakston och Mona Wallin när de pratade om sociala medier och politik. (Själv har jag ju mailat Gustav Fridolin och uppmuntrat honom att skaffa ett Twitter-konto, hoppas att han gör det bums!)

Katerina i min klass gick runt och fotade hela kvällen, det ska bli kul att se hennes bilder sen. Lo och Susanna fick blommor och skumpa som tack för allt jobb. Johanna och jag minglade runt med varandra så mycket som möjligt. Filip hade det roligaste visitkortet, som vanligt. Det var en mycket trevlig kväll ur mingelsynpunkt och det var kul att träffa klassen igen. Bilder hittar du här.

Vi hade en tävling också där utslagsfrågan var: Hur många följare har vår klass tillsammans på Twitter (vi är 28 stycken). Vad tror du? Gissa!