Förra året samlade jag alla digitala bilder jag tagit genom åren på en och samma externa hårddisk. Älskar att ha det så! Idag tog jag nästa steg och la in alla mina yogabilder och videos i en mapp på hårddisken märkt Yoga. Drygt femtonhundra mer eller mindre värdefulla minnen på min yogaresa.

Bland annat den här bilden, som känns igen från årets mest gillade bilder på Instagram, fast med ett större leende. Så vad gör jag nu då? Funderar på att sätta ihop en längre film av alla liggande filmer på YouTube, alternativt sortera dem i olika positioner, för att se hur jag utvecklas. Jag vet inte riktigt än vart det bär hän men nu är jag i alla fall en bit på väg!

Kommentera gärna om du har löst mysteriet med vad en kan göra med alla tusentals bilder och filmer som bara ligger och väntar på en ledig dag!